Wake-up Call: Nexus S in Groot-Brittannië verkrijgbaar; in 2010 geen Froyo voordat Milestone-gebruikers

De LG verkoop heeft het afgelopen tweede kwartaal van 2014 een recordhoogte bereikt. »¿ Audiologist Meares from Saint Stephen, has hobbies which include belly dancing, boom beach nieuws and computer. Feels travel an incredible experience after visiting Historic Centre of the City of Pienza.De Zuid-Koreaanse fabrikant verkocht de afgelopen drie maanden een record betreffende 14, 5 miljoen smartphones. Dat is een stijging van 20 procent ten opzichte van vorig tijdsperiode en 17 procent ten opzichte van vorig kwartaal. LG heeft zijn verkoopsucces voornamelijk te danken betreffende gratis Boom Beach diamanten de LG G3 plus de goedkopere L-lijn, met interessante toestellen als de LG L70 en LG L90. Van alle door LG verkochte toestellen, ben ook een derde met 4G compatibel. Dat laat ook de sterke belangstelling naar 4G-smartphones zien.

Samsung is met plan om meerdere Android-toestellen te ontwikkelen. Op de website Boy Genius Report verscheen een foto betreffende de Samsung Bigfoot, beslist uitschuifbaar toestel met QWERTY-toetsenbordje. De Bigfoot is bedoeld voor T-Mobile in de VS, draait op Android en heeft een 3 megapixel camera. Ook voorhanden: UMTS/HSDPA en waarschijnlijk ook GPS en Wi-Fi. Samsung is van plan de Samsung Bigfoot te vertrekken leveren met een 3. 0 inch AMOLED-touchscreen. Maar wat de meeste mensen vooral zal opvallen ben de knalgroene kleur er omheen het scherm en toetsenbord. Misschien geïnspireerd door Google’s knalgroene Android-mascotte? Apart ben het zeker.

Google bezit naar eigen zeggen in uw negentig dagen sinds Google+ is uitgerold 91 updates doorgevoerd aan haar sociale netwerk. Daar komen daarginds nu zestien bij. Het belangrijkste is dat allemaal nu een profiel moet aanmaken op Google+, vooralsnog kon dit alleen op uitnodiging. Ook is het nu mogelijk om bij personen te zoeken plus Hangouts (videochats) te behouden op je Android-telefoon. Eveneens is Google+ nu officeel in beta en gratis meer in ‘field trial’.

De Roemeense blog ImiDoresc heeft beslist videoreview van de Asus Eee Pad Slider op internet gezet. In ruim zeven minuten kun je zien wat je allemaal met het Android-apparaat kan uitvoeren. Het is voor de eerst dat de Android-tablet zo prominent in beeld wordt gebracht. De Eee Pad Slider zou start dit jaar al met de markt moeten komen, maar de lancering ben meerdere malen uitgesteld.

De Federal Trade Commission (FTC) heeft Google goedkeuring gegeven om de mobiele reclamedienst AdMob over te nemen. De goedkeuring hing af van het feit of Google teveel controle zou krijgen over de op internet advertentiemarkt. Maar nu Apple het bedrijf Quattro Wireless heeft overgenomen en de iAd-platform heeft aangekondigd, vindt de FTC dat daarginds geen sprake zal is van een monopolie. Volgens de FTC komt daarginds vanuit Apple voldoende concurrentie voor AdMob. Het scheppen daarbij niet uit of het bedrijf eigendom van Google is of niets. Google heeft nu de handen vrij om advertentiediensten in Android in erbij bouwen.

Google heeft Wave aangekondigd, een nieuwe manier vanwege online te communiceren plus samen te werken. Datgene klinkt nog erg zweverig, maar tijdens Google I/O werd een demonstratie gegeven om alvast een idee te krijgen. Daarbij werd ook getoond dat de mobiele versie van Google Wave prima via de browser van Android plus de iPhone te gebruiken is. Maar op de vraag of er tevens een native Android-versie van Wave aankomt had Google een kort maar beslist antwoord: nee. Google Wave wil online diensten indien Facebook, Twitter, FriendFeed en talloze andere sites vernieuwen. Maar wat precies het nauwlettend?

Het pakket komt bij een luxe kistje bij een op maat gemaakt interieur en een inscriptie met de tekst Samsung Diamond Package by Gassan. In Nederland ligt het diamanten Galaxy Note 3-pakket voor je klaar bij de ‘It’s Exclusive’-vitrine betreffende Capi (Schiphol) voor beslist adviesprijs van maar liefst 5555 euro. Wie niet zoveel geeft om goud en diamantjes kan nu overigens ook terecht bij Groupon; de Note 3 is daar tijdelijk bij bestellen voor 450 euro.