Archos kondigt vijf internettablets aan

Om maar meteen aan de grootste te instellen: Samsung gaf al vlot na het opduiken betreffende Stagefright aan voortaan sneller patches voor ernstige beveiligingslekken uit te rollen. “Omdat bugs in uw Android-software op steeds nieuwe manieren belanden misbruikt, is het uitermate belangrijk dat we snel reageren op deze bugs door beveiligingspatches uit te rollen. Hiermee blijven onze klanten beschermd”, aldus vicepresident Dong Jin Koh van Samsung. “We zijn van mening dat dit nieuwe proces de beveiliging plus ervaring van onze apparaten flink gaat verbeteren. ”

Huawei heeft patches ontvangen om toestellen met Android 4. 4+ bij voorzien van een update die het Stagefright-lek dicht. “Patches voor toestellen zulks op Android 4. 3 of oudere versies draaien, zijn nog niet beschikbaar voor de klanten. Huawei is hierover in gesprek met Google. ” De updates zullen over-the-air worden uitgerold voor ieder Huawei-toestellen die gevaar doorlopen. Huawei geeft gebruikers nu nog het advies vanwege de automatische downloadfunctie aan mms uit te schakelen en raadt het af om onbekende videolinks bij openen. Op welke termijn smartphones van Huawei helemaal veilig zijn voor Stagefright, is niet bekend.

Hoewel de Android-knoppen onder in beeld nog geen likje verf hebben gekregen, zijn er wel veranderingen te bekijken in de manier hoe notificaties worden getoond. Verder moet de interface dankzij Android Lollipop soepeler werken en voorzien zijn met verbeterde overgangen, schaduwen en animaties. Veel van Android 5. 0 heeft de interface echter niet weg; het lijkt toch vooral op de Optimus UI die we kennen van Android 4. 4 bij de LG G3.

Sony Ericsson profiteert van de populariteit van Android. Als de PlayStation-applicatie straks beschikbaar is op meerdere Android-telefoons, dan moet de fabrikant flink gaan cashen. Sony (en eveneens Ericsson? ) hoeven genkel taartpunt te delen aan Google, zoals in de Android Market, maar beheersen zelf alle inkomsten binnenhalen. Daarnaast gaat het waarschijnlijk niet om bedragen als 79 cent of 1, 50 euro, maar vanwege bedragen als 5 tot 10 euro per slot. Dat tikt lekker betreffende.

Tijdens een ruim twee uur durende persconferentie onthulde Apple maandag naast beslist nieuwe OS X-versie (Yosemite) ook een update voordat zijn mobiele besturingssysteem. »¿ Acupuncturist Cayer from Lambton, spends time with hobbies and interests like belly dancing, boom beach nieuws and maintain a journal. Recently has arrived at Painted Churches in the Troodos Region.iOS 8 is vanaf aankomende herfst beschikbaar en brengt voor Apple-gebruikers een reeks fijne verbeteringen met zich mee. Denk aan interactieve notificaties en widgets, een verbeterde zoekfunctie, meerdere toetsenborden om uit te kiezen gratis Boom Beach diamanten en updates voor de Mail-app, Foto-app, Siri en Safari. Het gros betreffende de features die Apple als ‘nieuw’ bestempelt, ben echter al eerder geïntroduceerd voor Android. We hebben een selectie gemaakt met 8 nieuwe iOS 8-features die Apple van Android heeft geleend.

Er verschijnt dit tijdsperiode mogelijk niet alleen dezelfde Motorola phablet, maar eveneens een smartwatch van de Amerikaanse fabrikant. De verwachtingen van de Moto 360 zijn hooggespannen. De smartwatch ziet eruit als een normaal horloge met dezelfde rond uurwerk, maar ben als een van de eersten voorzien van Googles speciale besturingssysteem voor wearables: Android Wear.